Minta esemény

Tisztelt érdeklődő!

(Normális esetben itt írunk az eseményről, amire jelentkezni lehet.) Az “Esemény” kategóriába tartozó bejegyzések aljára kell bemásolni a jelentkezési lapot, és ezekhez a posztokhoz tartozhat jelentkezési “Határidő” és a szervező értesítésére szogláló “Email” mező. Ha nincs külön email megadva, akkor az admin “Kapcsolat” menü alatti Esemény feliratkozás űrlap Email/Email2 szekció alatti formaszöveget. Admin »

Ennek a bejegyzésnek a funkciója:

  • tárolja az esemény nevét (bejegyzés címe)
  • hozzáadható, hogy ki kapja admin oldalról az értesítő emailt (ha az “email” meta meg van adva, oda megy, ha nincs megadva, akkor a Kapcsolat/Esemény feliratkozás/Email alatti levélnél beállított címzett
  • megadható egy “hatarido” nevű meta, ha meg van adva, és érthető formátum (yyyymmdd, yyyy.mm.dd.), akkor aznap enged utoljára jelentkezni, utána már csak csomagot lehet rendelni. Ha nincs megadva, akkor bármeddig enged jelentkezni.
  • Az eseményhez felvitt kép megjelenhet az esemény oldalán (szervező logó, kiállítás logó, vagy bármi egyéb – a “Kiemelt kép”)

Ez egy MINTA BEJEGYZÉS, érdemes megtartani, és erről le lehet másolni egy következő esemény helyes beállításait. A meta adatok (email, hatarido) lejjebb találhatók.

Üdvözlettel:
Horváth Oszkár
BD-Expo Kft.

Jelentkezés

[contact-form-7 id=”2188″ title=”esemény feliratkozás”]